Sinds 2010 slaan Welzijnsschakel ’t Ver-Zet-je, Buurtwerking (Sociaal huis – OCMW), De Toevlucht en VTI Spijker de handen in elkaar om op kerstavond een gezellig samenzijn te organiseren voor mensen die eenzaam zijn en/of minder financiële mogelijkheden hebben. Voor hen wordt dan een lekker en uitgebreid kerstmaal klaargemaakt.
In 2020 kon het kerstfeest niet doorgaan, maar werd een take-away-maaltijd aangeboden. Het aantal inschrijvingen hiervoor overschreed ruim de stoutste verwachtingen. Opvallend veel jonge gezinnen die het niet gemakkelijk hebben bestelden een maaltijd.
Op 24 december 2021 bieden de organisatoren naast het klassieke kerstdiner ook een afhaalmaaltijd aan. Hiervoor zijn heel veel helpende handen nodig op donderdag 23, vrijdag 24 en maandag 27 december. Wil je mee je handen uit de mouwen steken, vul dan onderstaand formuliertje in. Begin december krijg je een e-mail met daarin een link naar de werkplanning.

Financiële steun voor het kerstfeest is heel welkom. Dit kan door een bijdrage te storten van € 9,00 (dit is de kostprijs van één kerstmaal) of een veelvoud ervan op rekening IBAN BE86 9731 4102 0250 op naam van 't Ver-Zet-je met de mededeling “Kerstfeest”.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com