Sinds 2010 slaan Welzijnsschakel ’t Ver-Zet-je, Buurtwerking (Sociaal huis – OCMW), De Toevlucht en VTI Spijker de handen in elkaar om op 24 december een gezellig samenzijn te organiseren voor mensen die eenzaam zijn en/of minder financiële mogelijkheden hebben.
Om ook jonge gezinnen die het niet gemakkelijk hebben te verwelkomen zal het feest dit jaar in de namiddag plaatsvinden. Voor de kinderen wordt een afzonderlijk programma uitgewerkt; tussen 12.00 tot 15.30 u. is het buffet (ook met halalgerecht) geopend.
Hiervoor zijn heel veel helpende handen nodig op vrijdag 23, zaterdag 24 en maandag 26 december. Wil je mee je handen uit de mouwen steken, vul dan onderstaand formuliertje in. Begin december krijg je een e-mail met daarin een link naar de werkplanning.

Omdat in de twee voorbije “coronajaren” de spaarpot volledig is opgebruikt, is financiële steun voor het kerstfeest heel welkom. Dit kan door een bijdrage te storten van € 12,00 (dit is de kostprijs van één kerstmaal) of een veelvoud ervan op rekening IBAN BE21 9794 3318 2403 op naam van 't Ver-Zet-je met de mededeling “Kerstfeest 2022”.


This form was created by ChronoForms